LittleStarJenny

Jenny tipsar – Reflex till vovven!

Du slutar jobbet för dagen och tittar ut, kolsvart ute! Kommer hem, drar på dig ytterkläderna och kanske hänger på dig en reflex. Tar hunden i kopplet och beger dig ut i mörkret. Din hund är mörk och kanske liten, någon cyklar fort…PANG…hunden påkörd och cyklisten har fallit av sin cykel. 

Detta är ett scenario som skulle kunna inträffa. Alltför få har reflex på sig och även våra husdjur bör ha reflex. Jag vet inte hur många personer jag redan varit nära att köra på för att de bara kliver rakt ut i gatan. Min mamma tog med sig Tjabo till CRT zoolgiska och köpte en reflexväst till honom. Supersmart ju! Nu syns han jämt! Tycker alla borde ha reflex på sig när mörkret faller på kvällarna både människor som djur så kanske färre olyckor sker. Reflexer till djur hittar du HÄR och till dig själv HÄR! (Du vet väl att en reflex blir gammal efter ett tag och det då är tid att införskaffa en ny) 

Något som alla småhundar (även stora) borde ha! Människor också för den delen!
Länge leve reflexen och du med den!
 
 
 
Jenny tipsar – Reflex till vovven!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen