0 reaktion på “Knäppa saker man säger

  1. Det var ju det dummaste inlägget jag läst någonsin. Är svaren också verklighetsförankrade enligt dig eller är det tragisk humor du försökt dig på? / Kalle

    • Jag har en ganska torrhumor ibland så inte så konstigt om det inte går hem hos alla. Egentligen var tanken med inlägget en reflektion att man ställer självklara frågor ibland. Svaren på frågorna har självklart ingenting med verkligheten att göra (även om det säkert finns någon därute som svarar så). Kul att du tyckte det var så dumt att du tog dig tid att avlägga en kommentar. Kommer säkert mer dumt som du kan kommentera och vem vet kanske något bra också! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.