Tight schema!

Woho, denna vecka bjuder på ett fantastiskt tight schema och jag vet inte hur många jag kommer hinna uppdatera men som vanligt så ska jag göra mitt bästa. Kanske bjuder på en och annan mobilblogg så håll utkik lite då och då!
Idag har jag drog jag på massage efter jobbet för att sedan fylla på matförrådet hemma igen. Så skönt! Sedan blev det lite kvällsjobb men det gjorde ingenting. 
 
Jag har ju glömt att berätta om mitt återbesök hos dietisten i fredags. Kan säga att jag både fick ris och ros och nu är jag tillbaka till att skriva matdagbok igen. Men bara middagar och kvällar eftersom det är lätt att det slinker ner en och annan kaka då! Det är dem extra kalorierna som vi ska kämpa bort. 
Så med det sagt så käkade vi på donken idag. Det bli lätt så när vi ska storhandla innan vi ätit middag! Höll mig dock till mig nya beslut om att inte äta hamburgare och valde istället deras Sweet Chili-wrap fast med grillade kyckling istället, en tredjedel av en mellan pommes och 5 nuggets. Vågar ni gissa på hur många kalorier det är? 
Men som jag sagt förr, man får äta mindre nyttigt också! Vad vi vet så lever vi ju bara en gång! 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen