Capture the night

Godkväll, 
Har precis tittat klart på The Blacklist som fortsätter att vara lika bra som vanligt. Har du sett något avsnitt? Försatte mig i soffläge så fort jag kom hem (efter vi fixade mat såklart). Jag gillar vår soffa, det märks va? Har varit några konstiga dagar med mycket som händer. Vissa saker vet man inte alls hur man ska reagera på men allt brukar ju som vanligt lösa sig i slutändan. 
 
Har ni hört att det förespås snö redan imorgon kväll? Ser inte riktigt framemot det även om det uteblivna julkänslan kanske sätter sina första spår. Försökte jula till det med pepparkakor men helt ärligt så fick jag nog mest ågren av dem. Håller mig nog till clementiner i fortsättningen! Det är ju juligt det med! 
Imorgon ska jag på kör igen. Nu körs det jullåtar till fullt ös. Har lucia-tåg redan om en vecka! Gaaaaah, galet vad tiden går fort. 
Nä, nu ni finingar ska jag klämma en clementin till innan sängen kallar! Ha det fint!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.