Lussefika

Godkväll!
Det är sjukt hur snabbt helgerna igår. Var ju först och fixade håret hos Layla i lördags. Blev supernöjd som vanligt och fick även massa nya tips på hur jag ska ta hand om håret. Efter det drog jag och mamma till Farsta och köpte lite julklappar. 
Igår var vi och lussefikade hos min ena storebror med familj. Himla mysigt och fick mina första julklappar! Jeeej! Efteråt bar det av till Engelen i Gamla stan för att hälsa på en vän som jobbar där. Var kul att göra något annat än hänga i soffan som det annars alltid blir på söndagar. Ja, och sen var liksom helgen slut! 
 
Haft besiktning av min bil idag och beslutade därför för att jobba hemma. Besiktningen gick åt helvete rent utsagt så känner mig lite grinig. Beställde en ny piercing för att muntra upp mig litegrann men det hjälpte inte mycket så nu tror jag att jag ska krypa i säng och ladda för en bättre dag imorgon. Hur var din helg?
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.