Med måsten kommer ansvar

Blev hemma från jobbet idag. Mitt huvud och mina ögon höll inte ihop men nu efter ett par alvedon har jag stabiliserat upp allting tror jag. Mår fortfarande dåligt men ser en möjlig ljusning. Helt fel tillfälle för mig att bli sjuk. Vi har massor på jobbet och inte nog med det så är det luciatåg med kören imorgon. Jag måste både jobba och klara av tåget så planen ser ut att först klara av en dag av hemmajobb och sen hoppas jag att jag fixar eftermiddagen. Halva kören verkar risiga så ser inte riktigt hur allt ska gå ihop! Men vila kan man göra en annan gång eller hur? Ska du se eller gå luciatåg?
En gammalbild. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen