LittleStarJenny

Träffade Ida Backlund – Rapunzel of Sweden

Vilken kväll det blev igår på Dagens Industri årliga Gasellgala! Prisutdelning, mat och dryck, liveband och många skratt. Det var en ära att få vara där med företaget och man kändes sig riktigt stolt att även vi var där som gaseller.
Rapunzel of Swedens grundare var där för att ta emot pris också. Vilken tjej! Jag är så imponerad över hennes framgångar och hon är riktig förebild att man kan lyckas om man vågar. Eftersom jag då helt plötsligt förvandlades till jordens fegis så gick min chef fram och frågade om hon kunde komma och hälsa på mig. Det gjorde hon och Anna min kollega förevigade ögonblicket. Tack till er alla! 

 
 
Träffade Ida Backlund – Rapunzel of Sweden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen