Face Off – Season 5

Denna kväll plöjer jag säsong 5 av Face Off. Jag kan inte tjata nog om hur bra och inspirerande serien är. Har du inte sett något avsnitt än, gör det!
 
Har inte mått så bra idag. Tror att jag kan ha en början på en förkylning med härligt röda ögon som svider satan. Jag hoppas på att lite sömn kan göra att jag känner mig mindre febrig. Fortsätter och kika på TV och hoppas ni har en härlig kväll!
 

0 reaktion på “Face Off – Season 5

  1. Näää. De där deltagarna du har bild på är gamla deltagare ju. Känner igen både han med cowboyhatten, den blonda tjejen bredvid och rödhåriga tjejen ovanför henne… Alla de tre var ju med i säsong 3? Är de med i 5:e säsongen också?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.