Lite nytt i bloggdesignen


Mitt liv / söndag, december 29th, 2013
Eftersom jag inte varit blond på nästan evigheter tyckte jag att det var dags att ta tag och byta ut lite bilder. Borde jag egentligen ha gjort förlänge sen men nu hade jag i alla fall tid på riktigt. 
 
Förutom ny header har jag bytt ut profilbilden till vänster och även rubrikerna. Har även lyft fram kategorierna lite bättre så att ni lättare kan hitta, men det går fortfarande utmärkt att använda dropdown-menyn. Jag har dock kvar att ändra om på alla andra sidor men framsidan är färdig. Eftersom jag kommer genomgå ytterligare en förändring nästa vecka så kommer det snart att bli en header igen. 
Är det nånting ni tycker jag ska förbättra mer i designen? 

0 Replies to “Lite nytt i bloggdesignen”

    1. Haha, jag testade att sätta ihop med det och smakade på det just då kändes det fel men nu när du säger det såklart!!!! Är också så less på att allas särskrivningar och försöker vara bättre själv men ibland blir det knas!

      Tack! 😉

  1. Hahaha, jo ibland är det svårt. Men jag brukar ha som regel att om jag är det minsta osäker så skriver jag ihop det. Hellre en hopskrivning för mycket än en särskrivning 😉

    God fortsättning på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *