Pausa för att ladda


Mitt liv / lördag, december 28th, 2013
Tjoho där! 
Har blivit lite lite bloggande de senaste dagarna. Har hunnit med att gå på bio, vi såg ”hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Den var superkul så har du inte sett den gå och gör det!
Igår var jag på karaoke för första gången på evigheter. Så trevligt att träffa alla bekanta ansikten och dra av ett par låtar. Gick med på ett vad och blev tvungen att sjunga ”Gabriellas sång”. Trots att jag var hypernervös så gick det helt okej. 
Idag har jag däremot inte gjort någonting alls. Sett ett par tonårsfilmer och bara njutit av ledigheten! Känns helt otroligt att jag är ledig en halv vecka till och snart börjar förberedelserna till nyår att hopa sig. 
Vad ska du göra på nyår?
Foto från julafton med alldeles för mycket blixt. Tyckte om den trots det…
 

0 Replies to “Pausa för att ladda”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *