Tidig julklapp från mig själv

Jag bestämde mig ju häromdagen efter att bilen inte gick igenom besiktningen att muntra upp mig själv med en ny piercing. Det är något jag velat köpa länge och tänkte att nu blev det ett bra tillfälle att slå till. Ville julpynta till mig själv så det blev en julgran med en stjärna i toppen.
 
Inköpet blev hos piercing.nu som har ett stort och prisvärt utbud. Tror nog att de har något för alla smaker. Min gick på 79 kronor, vilket jag tycker är väldigt billigt. Jag kommer garanterat handla därifrån igen. 
 

0 reaktion på “Tidig julklapp från mig själv

  1. Precis =) Jag kände liksom att jag behöver lägga på mig muskler (jag väger bara 75kg, är 178cm lång). Ah, då får du lycka till med det =)

    Och god jul på dig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.