Första körkonserten & Garvsyra


Mitt liv / onsdag, februari 13th, 2013
Så var det då dags för den allra första köruppvisningen, kan inte påstå att jag känner mig helt redo men det är bara att gala på. Vi ska uppträda på ett ställe i Tyresö som kallas för Bonza och det är tur att jag får sällskap annars hade jag nog fått sjunga för en gran eller något.
 
Imorgon är det alla stjärtars dag också! Jag och Nicke är inte mycket för sådant så istället åker jag på revy med mina föräldrar. Vi ska se Garvsyra, en grupp från Jämtlandsskogar, som ska bjuda på deras Skrattåterbäring. Min mamma kommer från Jämtland vilket gör denna grupp lite ”extra” speciell. Jämtland i mitt hjärta liksom! Plus så bjuder dem alltid på en väldans massa skratt och sånt behöver man också ibland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *