Funderingar om pågående och kommande…


Mitt liv / tisdag, mars 12th, 2013
Jaha, här sitter jag och försöker komma på något vettigt att skriva. Mitt huvud är verkligen fullproppat med saker jag vill göra, både här i bloggen och ute i den riktiga världen! Vet inte riktigt vart jag ska börja eller jo, det vet jag ju visst. Först och främst så händer det något spännande ialla fall för mig på torsdag. Vill inte avslöja vad det är för att dra ut på det lite! 
Sedan ska jag börja lägga pärlplattor igen, spela sims, se på TV (mycket viktigt), umgås med Nicke och katten, gå på promenader med mamma och Tjabo, invänta våren och mycket mer…
Hade en jättekul idé för bloggen också men dessvärre så har den idéen flugit sin kos men eftersom den var så kul så lär jag ju komma på det igen.
Åh, självklart så ska jag fortsätta vara mitt knäppa, spaceade jag! 
Typ som den här tjejen som är så härlig. Hon gör sådana grejer som jag gör och skulle kunna göra men hon är smart och även spelar in sina idéer! Vem är det då? Jo, Jenna Marbles. Googla, youtuba hennes namn och du får se massor av hennes skojiga klipp.
Man skulle vara lika modiga som hon är och våga bjuda på sig själv i videoklipp. Men hm, så modig är nog inte jag eller är jag?!
 

0 Replies to “Funderingar om pågående och kommande…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *