Pågen Surdegs Toast – Havssalt och Peppar

Pågens nyhet; Surdegs toast med havssalt och peppar finns nu i butik. Det är ett perfekt bröd att rosta och gör sig extra bra som komplement till en soppa eller sallad.

Jag fick testa ett alldeles eget paket av det nya brödet. Mitt första intryck var den alldeles lagom stora förpackningen för oss som inte äter mjuktbröd varje dag. Jag testade att rosta mitt bröd och ha det som tillbehör till en Romanasoppa. Perfekt! Man kunde verkligen känna en svag pepparsmak längs toppen av brödet, men jag hade gärna sett att det täckte längs hela kanten. Favoritpålägget blev helt klart rökt skinka!
Slutbetyget blev ett riktigt fräsht matbröd som jag lätt köper igen! 

0 reaktion på “Pågen Surdegs Toast – Havssalt och Peppar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.