Details, allt är bara details!

Hola amigos!
Jisses vilken dålig karaktär jag hade igår men det var verkligen så värt det. Jag åt chokladbollar tills jag hade ont i magen! Det var gott och nu vill jag inte ha fler på ett tag. Vad tror ni ska jag komma in på rätt spår igen? Har ni några bra tips på hur man hittar motivationen och bibehåller den? 
Jag tror själv på att börja föra matdagbok ordentligt igen men kan inte bestämma mig om jag ska köra shapeup-appen eller bara skriva i ett block. Mobilen har man iofs med sig överallt så kanske lika bra?
Ikväll hoppas jag att jag och min lilla mamma kommer väg till stan för inköp av ny bh. Details är en riktigt bra butik för oss som har problem att hitta bh i vanliga butiker. Så mamma vad säger du? Stan ikväll? 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.