13 Januari – Död åt Sambokilona!

Idag blev en lite rörig dag då jag åkte och gjorde efterbesiktning av min bil. ÄNTLIGEN är den klar! Men återigen glömde jag att fota min mat för jag var för hungrig och bara ville fortsätta att se Pretty Little Liars. En aningen besatt kanske, hehe! Har suttit och förberett ett inlägg till imorgon men nu är jag helt enkel för trött för att fortsätta.
 
Dagens måltider:

7.30
1 kopp kaffe med mjölk och 1 kopp svart kaffe
 
8.45
2 husman med kalles randiga och 2 ägg
1 kopp kaffe med mjölk och vatten
 
12.00
Sallad med en kokad kyckling filé
 
17.00
2 tacos med tortilla bröd (köttfärs, gurka, ost, tomat, majs och salsa sås)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.