Grumpy Morning!

Godmorgon! 
Denna morgon placerar vi i ett eget dåligt fack. Det är kallt så jag fryser till och med inomhus. Men det var inte det som var dåligt. Morgonen startar med att jag måste tanka, mätaren var nere på noll och lite till så det var att hålla tummarma att jag ens skulle ta mig till macken. Väl framme ser jag hur infarten till macken kryllar av poliser. Poliskontroll! En polis står och blockerar infarten för att kalla in bil på bil och jag blir mer irriterad! 
Till slut fick jag en lucka och kröp fram så att polisen fick flytta sig.
 
Sprang ur bilen och sätter fart med tankningen men det yttrelocket öppnar sig inte(!), sprang runt bilen igen och drar i spaken för tanklocket och rusar sedan runt bilen igen. Yes, öppet! Lyckan var kortvarig, det inre tanklocket var fastfruset! Efter cirka 20 minuters bankande och krossande av is fick jag upp det men då vill inte mitt kort fungera. Fick testa ett par gånger men till slut fungerade det igen! 

Väl färdig med tankningen hoppar jag in i bilen och möts av blinkande trafikljus. Ytterligare 5 min senare är jag på väg mot jobbet. Nu kan det väl inte hända något mer, tänker jag. Ha! Köer i tunneln ut mot Sickla. Fantastiskt! Men nu kan det väl bara bli bättre eller hur?

Grumpy Grynig Jenny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.