I can hear the bells

Vi är redan i mitten av veckan och tiden kör i konstig rytm. Ena stunden jättefort och den andra i slowmotion! Lite knas faktiskt!
Något annat som just nu är knasigt är mitt humör. Tittade på Footloose i helgen och vara nära att börja grina för att de dansade. För att de hade kul? Eller vad berörde mig? Haha, jag bytte direkt över till Hairspray och har nu helt snöat in på musiken därifrån och framför allt I can hear the bells. Den låten får det däremot att pirra i hela mig och gör mig riktigt glad…tills den är slut då blir jag snabbt melankolisk igen! 

Mer glad och mindre dystert var ju det jag beställde för 2014! Vet ni vad? Det ska gå!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”I can hear the bells

    1. Ja, man har ju ofta lite upp och ner! Framför allt vi tjejer! 😉 Vi håller tummarna på kommande vecka helt enkelt!
      Ja! Kändes dock lite off nu när våren kommer, lite bättre höstskor kanske men hade nog också slagit till om det inte var för att jag trånar efter de andra! 😉 Med dubbelinkomst så hade nog sambon dock fått huka sig! Hahaha!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen