Lååångt rötthår från Rapunzel

Idag blev äntligen en utav mina drömmar sanna; långt långt hår! 
När jag gick i sjunde klass fick jag en knasig idé och klippte av mig håret till axlarna. Nästan direkt därefter så ångrade jag mitt beslut och började spara. Jag sparade, sparade, sparade och sparade lite till men ingenting hände. Jo, klart det växte cirka en decimeter men sen var det stopp. 
 
Men så såg jag något fantastiskt! En butik/salong som säljer löshår av alla dess slag med högkvalitet. En butik som jag kunde läsa rekommendationer från andra bloggare om och därav kunde lita på. Inte läst en enda dålig kommentar om och det är anmärkningsvärt! 
För min del var det pengafrågan som stoppade mig. Med en inkomst så får man verkligen välja vad man lägger pengar på. Så kom gasellgalan 2013 och som pristagare var Rapunzel Of Sweden där, företaget jag pratar om, och Ida Backlund som är grundare av hela företaget. Fick äran att prata en stund med henne och är så grymt imponerad. Det mötet kan du se bild på HÄR
Efter det var jag besluten om att ett löshår därifrån skulle bli mitt och gissa vad tomten kom med i julklapp? #lyckligtjej! 
 
Så idag har jag varit och färgat håret hos bästa Layla igen och äntligen fått testa clipsen på riktigt. Min egen färg och löshåret stämmer inte till 100% eftersom min gamla blondering fortfarande vill skina igenom men en till färgning så ska det vara löst. Jag är kär! 
 
Bra kundservice, snabb leverans och bra kvalite! Vad mer kan man begära? 

0 reaktion på “Lååångt rötthår från Rapunzel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.