Acadermia 2014

 
I söndags, den 9 februari, tog jag med mig Mimmi och åkte till Kista och Acadermias Skönhetsmässa. Vi känna på masken från GlamGlow som kändisarna i Hollywood älskar, pussa på lappar och kika på massa olika hudförbättrande maskiner och krämer. 
 
 
Med oss därifrån fick vi varsin goodiebag som innehöll lite smått och gott. Jag har precis börjat testa dag-och nattkrämen från Restyland och mascaran (då min egna var helt slut). Hittills ogillar jag starkt mascaraborsten som gärna vill kladda mycket men krämerna är jag väldigt positivt inställd till. Fortsättning följer där.
 

0 reaktion på “Acadermia 2014

  1. Om mascara borsten kladdar så ta ett papper och torka av den varje gång du ska använda den och doppa sedan försiktigt ner den igen. Funkar 8/10 gånger att den inte klumpar ögonfransarna, men beror ju på mascaran med såklart. Men testa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.