Dagens Skratt och fräckis

Igår var jag och mina föräldrar och såg den jämtländska revygruppen Garvsyra i Hjorthagen. Jag hittade en gran-sketch på youtube.com från en av deras föreställningar. Tycker du också om lite halvtorr humor?
 

Fredagsfräckisen:
Rödluvan var på väg till mormor, korgen med dagens nybakade bullar höll hon under armen. Rätt var det var så fick hon syn på vargen som satt bakom en stor sten vid sidan av stigen. Rödluvan gick fram till honom:
– Hej, vilken fin päls du har.
Vargen tittade storögt på henne, reste sig och sprang iväg längst stigen. Rödluvan traskade, något förvånad, vidare, men efter en liten stund såg hon vargen igen sittandes bakom en sten och grina illa.
– Hej varg, vilka stora, vassa tänder du har, sa Rödluvan.
Vargen studsade upp och pinnade iväg så kottar och barr yrde längs stigen. Återigen traskade Rödluvan iväg, ännu mer förvånad än tidigare. Efter en liten stund såg hon vargens öron sticka upp från ett dike. Nu hade hon blivit riktigt nyfiken:
– Hej varg, vilka fantastiskt långa öron du har! 
Vargen såg irriterat på henne.
– Nä, nu får du fan ta och ge dig, kan jag få skita ifred eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.