Intervju med mig om mitt jobb på mitt jobb!

Idag publicerades en intervju om vad jag gör på min arbetsplats och lite tips från mig om vad som är viktigast i yrket. Både foto (här och i intervjun) och intervjun är gjord av min kollega Anna Visuri som är kommunikatör. Ni kanske har undrat över vad jag gör på dagarna och nu kan ni äntligen läsa lite mer om just detta. Nedan följer ett lite utdrag ut intervjun.

“Idag vill vi hylla Jenny Norén – vår kollega och koordinator. Inte nog med att hon underlättar vår vardag (Jenny har kvickare svar än Google) – hon ser till att vi kan göra vårt jobb, stödjer kollegor i nöd och ser till att allting kommer på plats. Det är inte utan anledning både VD som konsultchefer ibland står i kö till hennes rum. “De dagar mina kollegor står i kö till mitt rum är jag på riktigt gott humör – det sporrar mig att ha många olika puckar i luften samtidigt”.” 

Klicka på bilden för att komma till hela intervjun!

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen