LittleStarJenny

Onyttiga dagen – I brist på annat

Hela dagen har jag varit så stört sugen på vaniljpudding. Sådana cravings så att inget kunde stoppa mig! MEN vi ni hur svårt det är att få tag på färdig vaniljpudding? Typ omöjligt! Willys brukar ha det men sist jag var där så var det återigen slut. 
Jaja, tänkte jag och klampade in på Coop, där jag ändå skulle hämta ett paket. Näpp ingen pudding bara sås! Gick till ICA istället. Nej, ingen vaniljpudding där heller, bara choklad och kola. Vad gör man istället? Man köper kokbar marsánsås och gör en liter extra extra krämig klet. 

Är jag nöjd? Nej, jag är äckligt mätt, visserligen för första gången på hela veckan, men det var inte alls lika gott. Nu har jag hur mycket mjölksmakande klet kvar och ont i magen. 

Med hälsningar från en besviken, frusen men dock mätt Jenny
 
Onyttiga dagen – I brist på annat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen