REPOST – Summer 2013

Grillat, uteservering, promenader, varma sommarkvällar, sola! 
Längtar så sjukt mycket till sommaren såhär kommer en repost av sommaren 2013 i några få utvalda bilder! 

0 reaktion på “REPOST – Summer 2013

  1. Haha ja verkligen. Får ligga och kura ihop sig under täcket och dricka varm choklad så länge som man har en ursäkt till att göra det! Tack så mycket, va kul att höra 🙂 Lite annat koncept på bloggen nu dock, tappade 2 läsare på 2 dagar haha. Men får hoppas nya hittar till bloggen istället. Kram

  2. Ja statistiken varierar för mig med, men de va väl på bloglovin dom försvann 🙂 Kanon. Jag gillar det också. Tar på krafterna när man ska försöka skriva djupa inlägg som jag gjorde förut, nu kan tankarna komma & gå lite som dom vill och får jag tag på något bra så slänger jag upp det bara. Hade en annan press förut, va mycket lättare att ångra sig med det man skrev 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.