Diatermi på HVC – Södermalm

När jag var yngre kommer jag ihåg att en person kom fram till mig och sa “Men Jenny, du har ju mörka hår över läppen. Det ser typ ut som om du har mustasch!”. Även fast inte många andra sa något så hörde jag konstant den kommentaren och det är inte precis vad man vill tänka på som tjej. Så vi letade upp ett ställe inne i stan där jag fick gå ett par gånger för att ta bort en del av behåringen, men hon tog bara där det var som värst då, vid mungiporna.
Efter att jag började äta p-piller för andra gången i mitt liv så fick min kropp en hormonchock. Min uretrit som jag nämnt innan får jag bland annat av hormonbaserade preventivmedel. (Idag är jag så gott som symptomfri cirka 2 år efter att jag slutat med preventivmedel). Inte nog med att jag fick uretrit igen så tyckte jag att mina hår dök upp mer igen. 
Så fort jag tog en bild med systemkameran har jag efteråt redigerat dem och tagit bort just de strån som syntes på bilderna. Jag skämdes!
Jag har tidigare besökt Hudvårdscenter för att ta bort hår under armarna m.m. med laser och nu tog jag äntligen tag i mitt ansiktsbekymmer. På en behandling med diatermi plockade hon som behandlade mig bort så gott som alla mörka hårstrån. Det gjorde ont men är verkligen så värt det! Priset låg på 160 kronor för en behandling och jag blev superbra bemött. 
 
Nu behöver jag inte längre tänka på den saken och de mörka stråna är borta för gott.
 

0 reaktion på “Diatermi på HVC – Södermalm

  1. Modigt och bra av dig att berätta detta!
    Tror många lider i det tysta!
    Har håren förblivit borta? Eller har du behövt gå tillbaka för fler behandlingar?
    Mvh/M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.