Is spring here?

Äntligen börjar jag sakta komma tillbaka och även våren verkar det som!
Har haft så mycket i huvudet senaste tiden och tyvärr har bloggen blivit lite lidande av det. Jag har börjat njuta av promenader och fyller på min energi med hjälp av solen. Fortfarande massor som snurrar i skallen som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera ännu. Svårt att veta i vilken ände man ska börja! 
 
Men hur har helgen varit då?
Jo, i fredags var jag på AW med Sandra och Sara. Vi åt på Vapiano i Gamla Stan och gick sedan vidare till Sjätte tunnan. Hade en himla trevllig kväll och ser redan framemot nästa gång.
 
Igår körde vi storhandling och städning. Kände då att jag hittade motivationen att börja äta bättre igen. Det har inte varit min bästa sida senaste tiden men nu j*klar. Efteråt tittade jag på Melodifestivalen som ni såg. Tyckte att Sanna Nielsen var en värdig vinnare. Gillar texten på låten riktigt mycket och känner igen mig i den. Trots det hade jag hellre sett Ace Wilder i själva stora tävlingen. Tror hon hade haft en bättre chans.
 
Idag har tog jag och min mamma en långpromenad till Farsta. Så skönt att känna värmen återvända! Som jag har längtat, finns nog inte ord på det. Med trötta fötter placerade jag mig i soffan på mitt favoritställe och slog på True Blood och där har jag suttit. 
Ska fortsätta att försöka reda ut mina tankar och planer men jag känner att blogglusten börjat återvända. 
 
Hur pepp kan man inte vara inför denna veckas efterlängtade konsert? Det frågar jag mig nu iaf! 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.