My latest Instagram

 
I förra veckan blev jag utmanad av min kompis Lasse att i 5 dagar lägga upp 5 vardagsbilder som symboliserade mig. Det var en riktigt kul idé så jag tänkte att jag lägger upp mina 8 senaste bilder från instagram här i dag. 
 
Jag tycker faktiskt att bilderna fångade min vardag väldigt bra och seriöst så blir jag lite “ledsen” när jag ser min spruckna telefon. Vad jag saknar dig min trogne följeslagare! 
Andra bilden från vänster visar Styx nya sovplats; på min morgonrock som alltid ligger bredvid min säng på natten. Första morgonen höll jag på att trampa på honom men som tur var hann jag känna hans päls mot min fot innan jag stampade ner ordentligt. Vilken tur va? 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen