Reddville & HPV-vaccin.se

Visste du att HPV är världens vanligast sexuellt överförbara virus som dessutom kan leda till cellförändringar på livmoderhalsen? Det i sin tur kan leda till cancer. 
Därför ville Reddville i samarbete med hpv-vaccin.se upplysa om att det är gratis att vaccinera sig mot detta farliga virus för alla upp till 27 års ålder i Stockholm. Klicka direkt på länken, bilden eller HÄR för att anmäla dig till en vaccination och få veta mer om HPV.  
 
I mitt kit från detta samarbete fick jag “Träna med D-flex” som innehöll väldigt mycket bra tiips och övningar. (Perfekt nu när jag vill börja träna igen!) Fick ett par superhärliga hipsters från Röhnisch i ett material som nästan smälte i händerna, kan knappt vänta till jag får testa dem. Samt en tygpåse, resekam, nyckelring med “hemligtfack” och tamponger med hpv-vaccin-tryck på. 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.