Another day has come to an end

Hej där,
Jag vet att min uppdatering återigen har varit usel men så fort allt stabiliserar sig bestämmer sig nästa grej för att braka lös. Nu har jag dock samlat lite kraft igen! 
Undrar faktiskt seriöst om jag drabbats av en poltergeist. Lampan i hallen och badrummet blinkar, batterier slukas upp på nolltid! Men det kan ju vara en naturlig anledning såsom att det var längesen jag egentligen bytte i alla dessa ting men samtidigt? Haha, skummare saker har nog i och för sig hänt. 

I förra veckan lyckades jag fånga solnedgången från balkongen. Äntligen känns det som om fotograferingen vaknat till liv igen mer och dessutom har jag fått låna en blixt av bästa Fonzi. Ska bara lära mig alla inställningar och hur man tar bra bilder med extern blixt så kan jag nog snart bjuda på bättre bilder också. 


 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen