LittleStarJenny

En trött, trött och tröttare dag!

Hej vänner!
Jisses vad jag har varit trött hela dagen. Trots att jag sovit riktigt bra inatt så har jag gäspat upp mot 100 gånger minst och druckit 6 koppar kaffe. Ändå så har kroppen vägrat vakna till ordentligt! 
Efter jobbet gick jag och mamma en långpromenad. Riktigt härligt och trodde att jag skulle bli piggare men icke. Helt makalöst att jag faktiskt orkade laga mat när jag väl kom hem. 
Så nej, den här dagen har inte varit så händelserik alls. Kaffe, jobb, kaffe, jobb, kaffe, promenad, tanka bilen, laga mat och nu fortsätta gäspa i soffan till lite Big Bang Theory. 

Har iaf tagit lite foton och börjat få lite mer kläm över blixten jag lånat av Fonzi men lyckas fortfarande får skärpan helt fel på typ alla foton. Men som man säger övning ger färdighet? Vi får väl se… 

 
En trött, trött och tröttare dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen