LittleStarJenny

Purple eyes

Det var ju inte alls meningen att jag skulle ta värsta pausen igen men tackvare Tessie så kom jag på fötter. (Hoppas jag!) Trodde inte ens dagar kunde vara så stökiga som de varit senaste tiden, men nu kanske, kanske, kanske har saker börjat reda upp sig. 
Jag har fått hjälp påvägen med varför jag mår som jag gör ett par veckor i månaden och hittills så känner jag mig mycket bättre än på länge. Har lyckats tappa 1.5 kilo till och målet börjar sakta men säkert närma sig! Woho! 
Nej, nu ska det bli bättring på det mesta och vi börjar idag, okej? Så här kommer två bilder från förra veckan. Inte de tjusigaste men bättre än en tom blogg eller vad säger ni? 
 
Purple eyes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen