REPOST – Warm Bodies – En annorlunda Romeo & Julia?

Igår bestämde sig jag för att ha lite filmkväll (augusti). Efter att ha sett Scary Movie 5 (som jag inte ens tänker nämna något mer om) så satte vi på Warm Bodies.
 
Warm Bodies handlar om en värld som zombies tagit över. Vi följer en ung kille, som självklart är en zombie, och hans tankar och vardagssysslor. Ja, säger ni, det här låter ju kul! Men det kommer en vändning. Ett gäng ungdomar ger sig ut för att leta rätt massa nödvändigheter och då kommer denna unga man och hans zombie”vänner” för att äta upp dem. Sett förut hör jag er nu skrika! Nej, nej, nej!
Det du inte visste om zombies (iaf i den här filmen) är att när de äter den bästa biten på människorna, deras hjärnor, så får de se deras minnen. Killen äter en tjejs pojkväns hjärna och blir…tada da…kär!
Hur ska han nu visa detta för henne? Kommer han äta upp henne med?

Hur som haver, jag gillade den här filmen skarpt! Kan vara en av de bättre filmerna jag sett på ett bra tag och då har jag tittat på ganska många under sommaren.

Mitt betyg: 5 av 5 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”REPOST – Warm Bodies – En annorlunda Romeo & Julia?

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen