Backstreet Boys ♥ NetonNet + En Spoiler Alert

Visst att jag alltid tyckt om Backstreet Boys och är ett stolt fan men nu har skämskudden åkt fram två gånger. 

Det började förra veckan då jag såg filmen “This is the End”. En skruvad film (riktigt rolig) och i slutet gästspelar Backstreeet Boys. Jag skämdes att de ställde upp i en så oseriös film då jag alltid sett dem som ganska seriösa killar. Det är min uppfattning och ingen annans.
Så kommer nästa skäms-del, när jag först såg en rubrik om att BSB hade varit i Sverige för att spela in en musikvideo så tänkte jag “Wow, vad kul!”. Klickade mig in på aftonbladet och ser att de var här för att spela in en Reklamfilm för NetonNet! Kom igen!?  

Skämskudde-Varning BIG TIME!
 

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Backstreet Boys ♥ NetonNet + En Spoiler Alert

  1. Nää! Min kompis sa samma sak, att det var pinsamt. Men jag håller inte med. Jag tycker att den var skitrolig! ÄLSKAR att de säger "Lager" och verkligen gör det med en svensk accent. TOTALLY LOVING IT 😀

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen