Film – Flipped

I filmen Flipped får du följa July och Bryce, ett par vanliga ungdomar som stöter på det största och finaste problemet som finns; kärleken! Hur gör man när den enda vill ska se en tycker att man är den värsta människan på jorden? Ja, vad gör man? Det är precis det vi får följa ur både Julys och Bryces perspektiv.
En fängslande film som bjuder på leenden, igenkännande och värme!
 
Den senaste tiden är det enda jag velat se just kärleksfilmer. Har ju ett par på lager sen tidigare men just Flipped hade jag inte sett förut. Den var söt och jag kunde lätt känna igen mig i den där förkrossande första kärleken. På något sätt känner man sig glad att man inte befinner sig i den åldern längre samtidigt som man minns den med ett leende idag. 
Jag lovar er att det kommer fler av mina LOVE-filmsfavoriter!

Betyg: 4 av 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.