Kalas-helgen


Denna helg har verkligen bjudit på festligheter aka barnkalas gånger 2. Jag är nu så mätt på sötsaker att jag inte vill se det på år känns det som. 

Det var Marley som blev 1 år och min yngsta brorson som blev hela 6 år. Går inte tiden väldigt fort? För fort? Det har varit väldigt skönt med långledigt och precis som vanligt hade man önskat att man bara hade en dag till. En dag till att göra allt man skippat såsom städning och ta tag i andra vardagliga saker (typ matdagboken som blivit sorgligt liggande). Men från och med imorgon är det skärpning som gäller, vet inte ens om det kommer att gå att nå mina mål till juni men jag ska ge det en chans. Kanske lättare när jag inte är sötsugen för fem-öre som sagt. 
Men just nu är det tajming att ta tag i vikning av tvätt och damma lite innan kvällens tankar ska få ta form. 
Hur har din helg varit? 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.