Körig torsdag

Hej hej och hallå!
Har ni varit med om att man gjort iordning ett inlägg som tänkt lägga upp vid ett senare tillfälle? Det är ialla fall precis det som har hänt mig idag. Innan jag gick och la mig igår så gjorde jag iordning ett inlägg som nu snällt ligger och väntar tills jag kommer hem. Surt! 
 
Ikväll har vi knytis med kören eller terminsavslut kanske man ska kalla det istället så lär komma hem ganska sent men lär bli väldigt trevligt. Ska dock se om jag hinner lägga upp mitt andra inlägg innan jag drar iväg. 
Ja, knytis, hm, vad ska jag köpa med mig? Måste handla, hm, men ingen aning om vad! Ännu svårare då jag inte vet vad de andra tar med sig. Har du kanske något bra förslag?
 
 Random kanin som handlar morötter (ingen aning var bilden kommer ifrån)
 
Jag är en sådan där person som nästan önskar mig massa saker eller planerar inköp, därför kan man säga att jag borde vara väldigt lätt att handla presenter till? Just nu översållas listan med grejer och önskningar men frågan är vilka saker ska man ta först? Vinna på lotto vore något kanske? 
Vad säger ni om att jag slänger ihop ett helt inlägg med mina Most Wanted-Stuff just nu?
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen