Bloggtystnad

Hej mina turturduvor!
Vilken röra jag haft de senaste veckorna. Det pågår fönsterrenovering hemma så alla grejer har varit på ställen de inte ska vara och datorn har jag haft urkopplad. Jag har iaf fotat litegrann och jag har en del nya saker att visa er! Kul va? 
Jag har äntligen funiit det roliga i karaoken igen och verkligen längtar till varje helg så att jag kan få spendera ett par timmar på bästa haket. Det bästa med långhelger är att man får några extra dagar med karaoke också. Visst är jag knasig?
Nu ska jag bara hitta tillbaka till allt annat och se till att få ordning på “livet”. Massa idéer på omöbleringen av vardagsrummet och det kommer bli så himla bra när det är klart. Krävs bara lite ekonomi så är jag good to go!
Hur har ni haft det denna långhelg? 
 

0 reaktion på “Bloggtystnad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.