LittleStarJenny

Dagens Outfit – Stay Preppy

Bröllop är alltid lite svårt tycker jag. Vad ska man ha på sig? För uppklädd eller nerklädd? Är bara axlar okej eller ska det vara täckt? 

I lördags när kören skulle sjunga på ett bröllop svidade jag på mig klänningen jag bar på min äldsta brors bröllop, en kofta och matchade med höga skor, roségulds färgade örhängen och en fiskbensfläta. Jag kan lova att folket tittade när jag klev på tunnelbanan. Tror de tyckte att jag var lite konstig som var så uppklädd mitt på ljusa dagen men samtidigt förstod nog de flesta vart jag var på väg.
 
Shoppa looken:

Klänning  Kofta  Skor  Örhängen
Dagens Outfit – Stay Preppy

0 svar på ”Dagens Outfit – Stay Preppy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen