Just another day but not in paradise

Godmorgon,
Näää var är sommaren? Nu är jag så less på grått och regn! Vill ha sol, värme och inte behöva dra fram varmare kläder. Men SMHI påstår att värmen kommer tillbaka framemot nästa helg så jag håller mina tummar. 
Jag undrar om det är bristen på sol igen som gör mig så himla trött eller om mitt järnvärde bliviti för lågt igen, något är det ialla fall som gör mig så sjukt trött. Trots massa timmars sömn så vill jag bara fortsätta sova så fort jag vaknat på morgonen. 

Idag ska dock min rygg och nacke få sig en välbehövlig omgång hos Fonzi och sedan bär det hem för att snygga till lyan inför att mäklaren kommer imorgon. Spännande värre!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.