Midsommarväder och andra kläder

Hej där,
Det känns inte som att det är mycket som går min väg förtillfället men samtidigt en hel del som gör det. Satt och började redigera lite inlägg häromdagen men mitt photoshop bara craschade gång på gång så till slut gav jag upp. Ska ge det en ny chans ikväll dock!
Igår fick jag hem 3 klänningar som jag beställt från nelly varav en passade och som tur var den jag ville ha till midsommar. Så outfiten för midsommar är klar, najs liksom, men synd att de två andra satt dåligt. 
Och midsommarvädret ser okej ut, lite kyligt men uppehåll iallafall! 
Vad har du för planer på midsommar?
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.