Nytt från piercing.nu

Så var det dags att piffa upp kroppen med lite sommarbling. Kan ju inte gärna gå med en julgran året runt! Jag surfade in på piercing.nu och återigen kärade ner mig i massa olika fina skapelser. Denna gång fick tre nya hängande smycken följa med hem.

Jag vet att man inte direkt springer omkring och visar upp det man har under kläderna men samtidigt känner jag att jag vill vara fin även där. Självklart vill jag då även visa er andra som tycker att det är kul med lite bling var jag hittar mina fina smycken till kanonbra priser. Billigt är bra så är det bara! 
Har hitills bara beställt piercingsmycken därifrån men aldrig blivit besviken. Denna gång fick jag hem dem i brevlådan redan dagen efter jag beställt. Mycket glad tjej! 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.