Den flängiga-dagen!

Godkväll!

Äntligen har jag satt mig i soffan efter att sprungit omkring hela dagen. Gått och dreglat på massa ny-teknik, ätit onyttig lunch på McDonalds, köpt nya kuddar på IKEA och kikat i massa andra butiker. 
Efter det kunde jag inte riktigt sitta still här hemma så tvättade upp sängkläder (kändes liksom nödvändigt när man har nya kuddar). Passade på att damma och fixa och trixa med massa annat också trots att svetten snabbt infann sig över hela kroppen. Äckligt!
Har verkligen massa inspiration känns det som och jag hoppas jag grejar allt som händer och sker i hjärnan just nu. Lätt att man tar på sig för mycket och tappar all energi igen! 
Just nu ska jag iaf inte göra många knop till utan bara sitta i soffan med mina filidutter och bubbelvatten. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.