Fifty Shades of Grey

Idag släpptes trailern för den kommande filmen av Fifty Shades of Grey som är baserad på den storsäljande boken med samma namn. Filmen anländer till biograferna den 14 februari 2015.
 
Jag som inte läst boken har faktiskt inte haft en susning om vad alla pratar om men jag kan säga redan nu; filmen verkar riktigt bra. Helt plötsligt så kände jag att jag kanske till och med ska springa förbi bokhandeln och införskaffa mig boken som jag totalvägrat innan. (Har alltid varit lite av en motståndare till stora flugor) 
Är du spänd och hade du valt att läsa boken innan?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Fifty Shades of Grey

  1. Boken är riktigt bra. Och jag är spänd på filmen även om trailern va lite av en besvikelse. Trailern visar upp så mycket "svår" kärlek som självklart filmen handlar om. Men boken är mycket mer kinky och är MER inriktat på den sexuella biten än om känslorna i sig. Vill inte att dom gör filmen till en smörig kärleksfilm. Jag vill se det där som är en aning satanistiskt. Mycket sex & lite kärlek! Dock tänker jag inte se filmen. Om boken får de att pirra mellan mina ben vill jag inte att veta hur de blir & bli sådan i bio salong med massa andra människor. Det är en hemmafilm med sin partner eller ensam helt klart! 🙂

    Köp boken! Du läser ut den på 4-5 dagar max! Tror jag läste den i 4 omgångar sedan va den slut!

    1. Jag ska garanterat läsa boken! Ska bara läsa klart den jag har på gång nu, men blir fint till hösten att krypa upp i soffan och läsa. Tycker verkligen att filmen verkar sevärd men håller med om att den nog gör sig bäst hemmavid och inte i biosalong.

      Det är alltid lite spännande att se hur man tycker de återskapar en bok! De böckerna jag läser nu ska också bli film och jag väntar verkligen med spänning för att se om de lyckas framhäva det mörka i böckerna.

  2. Ja visst är de spännande. Sedan skulle inte filmen leva upp till boken vilket de många gånger inte gör då en film knappt kan mäta sig med sin egna fantasi. Men då har man i alla fall fått ett ansikte på karaktärerna i boken! 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen