Rea på Glitter

Som de flesta butiker drabbas de alla av superrea när hösten vankas kring hörnet. Ja, den gör ju faktiskt det även om det känns väldigt avlägset just nu. En dag i förra veckan styrde jag in stegen på Glitter och fyndade järnet.
 
För ynka 100 kronor fick jag hem en hel kasse med nya bijouterier. Det blev solglasögon, tre nya halsband samt tre nya örhängen. Löven har jag redan använt flera gånger och älskar att de är så lätta i öronen. Det svarta långa halsbandet kan jag redan se ihop med en vit klänning och de långa kedjorna blir perfekta att lyfta upp den allra svartaste outfiten. Allt som allt skulle det egentligen sprungit iväg på 637 kronor och jag betalade som sagt enbart 100 kronor. Riktiga fynd vill jag lova! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Rea på Glitter

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen