Sommarfrukost


Tjoho där! 
Efter några veckors frånvaro så är jag tillbaka. Just nu har jag semester och är redan inne på vecka 3. Varför är det så att ledigheter alltid går så fort? 
Har egentligen inte gjort så mycket men verkligen försökt ladda på med energi och ingen stress. Bokserien jag läser har gått varm under soliga dagar, jag har passat på att gå promenader och nu när det varit lite sämre väder passat på att kolla igenom lite serier. 
 
Varje morgon har jag kört lite mys-frukost i soffan och sett ett avsnitt av Game of Thrones. Idag skar jag ner lite jordgubbar i min youghurt och bjöd smakkanalerna på en riktig sommarupplevelse.
Jag säger bara en sak; Åh du ljuva sommar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.