Getting Ready

Tjoho där!
Oj, vad jag sliter för att lära mig wordpress, men måste säga att jag är riktigt impad över hur fort det går framåt ändå trots att jag får sitta och fundera i hundra år (som det åtminstone känns som) hur ska ta mig vidare till nästa steg. Jag hoppas att jag kan visa er vad jag sysslar med om 1-2 månader. Ihhh!

Idag fastnade jag även framför sminkbordet och råkade göra en ganska extrem sminkning i allafall att ha mitt på dagen. Kunde ändå inte låta bli att leka med kameran lite. Efteråt fick jag bråttom att ta bort sminket och snabbt lägga en ny makeup då det både skulle upp till centrum och sedan äta lite grekiskt nere på Kolgrillen här i högdalen. Var megahungrig så glömde helt bort att fota brakmiddagen! Blev en afrodite på salladsbädd. Den måltiden har allt tror jag! Kyckling-, fläskfilé och grönsakspett, gyros och souvlaki serverat med tsatsiki. OM jag blev mätt! 
Nu ska jag fortsätta pilla med wordpress och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. 

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Getting Ready

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen