Återhämtning

Tjoho!

Jag ligger just nu på soffan och återhämtar mig efter en toppen helg. Fredagen startade med firande av en kompis. Vi åkte räkbåten och svullade massor av goda räkor. Jag som nästan aldrig dansar tog mig även i kragen och dansade hela slutet av kvällen. 
Igår hade jag mini-kräftis med en kompis som slutade i matkoma! Men det hela var riktigt trevligt och vi satt och pratade till klockan ett.
Inte var helgens nöjen slut efter det! Idag har jag varit på ljusparty och beställt superfina ljusstakar.  
Som ni säkert förstår så är jag helt förtjänt av att bara ligga på soffan nu! 🙂 
Hur har din helg varit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.