Sickness and youghurt

Hey guys!
Jag borde ha förstått att jag var på väg att bli sjuk de senaste dagarna men jag har bitit ihop och hoppats på att det skulle gå över. Men nej, här sitter jag med höstblåsor som sprids som en löpeld i munnen, halsont och blåsor även på fötterna. Känner även att feber är på g och jag som skulle in på operation idag. 
Allt svider nästan men vatten och förhoppningsvis mild youghurt borde funka. Därav ställde jag nu in lite youghurt i frysen så att jag får alldeles egen frozen youghurt i lågkalori-format. Känner mig rent av lite smart!

Hoppas jag snart är på fötterna igen och orkar ta tag i bloggandet som blivit lite liggande ett tag. Har mycket annat på gång och måste få fart på mitt css:ande så att jag snart kan skvallra för er! 
Hoppas ni håller er kryare än mig iaf!

 

0 reaktion på “Sickness and youghurt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.