Trött men frisk

Ja, precis som rubriken lyder så är jag äntligen frisk men otroligt trött efter nästan 2 veckor med feber. Under dessa dagar har jag hunnit se samtliga säsonger av Förhäxad och även hunnit börja se The 4400. Helt okej men inte det bästa jag sett! 

Men nu är jag som sagt uppe på benen och borde kunna bjuda på lite mer inlägg igen. Tack för att ni kikat in trots bloggstillan. 

Här är en bild från idag, man ser fortfarande hur slut jag ser ut men det tar sig!  
  

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Trött men frisk

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen