LittleStarJenny

Dagens Outfit – Stay true to yourself

Jepp, ni har sett den förut! Favoriten nummer 1, den lilla svarta! Den är tidlös och går att matcha till allt och nästan alla tillfällen. Med lite olika smycken och skor kan du egentligen skapa vilken look som helst; casual, rockigt, chic och så vidare. Min föralltid nummer 1 i garderoben!
Om man kan välja ett plagg som är en själv så är den lilla svarta jag. Vilket plagg är du?
 Här ser ni lite av mina detaljer: Ett brett silver armband matchat med silverringar och mitt “My little Pony”-lack som jag ska visa er mer av. Det skiftar nämligen färg, hur coolt är inte det?
 
Dagens Outfit – Stay true to yourself

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen